Обосновани Футболни Прогнози

Понте Прета SP - Бразил де Пелотас RS

13 Ноември 2020 - 21:00
Понте Прета SP
Бразил де Пелотас RS
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на двубоя от поредния кръг на текущият шампионат в Бразилия в Серия Б между футболистите на Понте Прета SP и Бразил де Пелотас RS. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу противниковия отбор на Бразил де Пелотас RS.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Понте Прета SP

Домакините от Понте Прета SP са 6-ти в класирането с 31 точки, от 9 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи са отбелязали 26 гола във вратата на противниците си и са допуснали 28 гола в мрежата си. Пред собствените си верни привърженици съставът е играл 10 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 14-16.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Макаците са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 6 попадения и са получили 10 попадения.

Бразил де Пелотас RS

Отборът на гостите от Бразил де Пелотас RS се намира на 13-та позиция в класирането с общ актив от 25 точки, събрани след 5 победи, 10 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя има голова разлика 17-16. На чужд терен отборът има 10 мача до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 7 гола във вратата на своите домакини и е получил 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Бразил де Пелотас RS имат записани една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-4.

Понте Прета SP - Бразил де Пелотас RS - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, Макаците е записал 2 победи, отбора на Бразил де Пелотас RS също има постигнати 2 победи, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-3. В предишните 2 мача на своя терен срещу Бразил де Пелотас RS, Домакините от Понте Прета SP са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Понте Прета SP постигна равенство в предишната си среща в Бразилия, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна успех в последния си двубой в Бразилия, а на чужд терен стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.