Обосновани Футболни Прогнози

Кретей-Луситанос - Льо Ман

6 Ноември 2020 - 19:00
Кретей-Луситанос
Льо Ман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за двубоя от 11-ия кръг на футболния сезон в Франция в турнира Лига Национал между футболните отбори на Кретей-Луситанос и Льо Ман. Треньора на домакините извежда на Стад Доминк Дьовашел своите играчи срещу Льо Ман.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Кретей-Луситанос

Футболистите на отбора домакин са на трета позиция във временното подреждане с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 11 двубоя са вкарали 9 гола в противниковата врата и са получили 9 попадения в мрежата си. Като домакин тимът е играл 6 двубоя, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 7-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал тимът на Кретей-Луситанос има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Льо Ман

Тимът на гостите от Льо Ман е 9-ти в класирането с общ сбор от 13 точки, записани след 2 победи, 7 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача има голова разлика 11-13. Навън съставът е играл 6 срещи досега, в които има 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-7.

В последните си 6 официални срещи в Лига Национал отборът на Льо Ман има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Кретей-Луситанос - Льо Ман - директни двубои

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Кретей-Луситанос стигна до реми в последния си мач в Франция, а при домакинствата си постигна успех в предишния си двубой.

Отборът на Льо Ман стигна до реми в предишния си мач в Франция, а като гост допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.