Обосновани Футболни Прогнози

Парма - Фиорентина

7 Ноември 2020 - 21:45
Парма
Фиорентина
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.72
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 7-ия кръг на настоящият шампионат в Италия в турнира Серия А между тимовете на Парма и Фиорентина. Треньорът на домакините Фабио Ливерани извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Фиорентина на домашния си терен.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Парма

Домакините са 15-ти във временното подреждане със събрани 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 двубоя са успели да отбележат 8 попадения и са допуснали 13 попадения в своята мрежа. Като домакин Кръстоносците е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и една загуба, вкарал е 3 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Кръстоносците имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 13 гола.

Фиорентина

Тимът на гостите от Фиорентина е 11-ти в класирането с 7 точки, от 2 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача е вкарал 10 попадения и е получил 12 гола в мрежата си. На чужд терен тимът има 3 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 5-8.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А играчите на Фиорентина имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-12.

Парма - Фиорентина - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата състава, Кръстоносците има записани 2 успеха, отбора на Фиорентина също има записани 2 успеха, а в една среща двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 мача на своя стадион с тима на Фиорентина, футболистите на Парма са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Парма е с 2 равни срещи в първенството, а у дома постигна реми в предишната си среща.

Отборът на Фиорентина допусна неуспех в последния си мач в Италия, а при гостуванията си допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.72 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.