Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Клуб Лион - Шоле

20 Ноември 2020 - 19:00
Спортинг Клуб Лион
Шоле
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните състави на Спортинг Клуб Лион и Шоле от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Франция в Лига Национал. Играчите на Спортинг Клуб Лион посрещат на противниковия футболен отбор на Шоле.

Ето и фактите за предстоящия мач:

Спортинг Клуб Лион

Домакините от Спортинг Клуб Лион се намират на 18-та позиция в класирането с актив от 5 точки, след 5 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 10 срещи имат отрицателна голова разлика 8-15. У дома Спортинг Клуб Лион има 5 мача до момента, в които има 3 равенства и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, при обща голова разлика 4-6.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Спортинг Клуб Лион има записани 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, като са вмъкнали на противника си 3 гола и са им вкарали 5 попадения.

Шоле

Тимът на гостите от Шоле се намира на 4-та позиция във временното подреждане с 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 10 мача има голова разлика 15-12. Като гост отборът е играл 5 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 4 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 5 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Шоле е постигнал 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 11 гола и са получили 10 попадения от противниковите футболни отбори.

Спортинг Клуб Лион - Шоле - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата съперника, Спортинг Клуб Лион има записанa 1 победа, отбора на Шоле има постигнати 3 победи, а в 1 среща двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 3-8. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Шоле, Домакините от Спортинг Клуб Лион имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е с 2 поражения в Франция, а у дома има загуба в предишния си двубой.

Тимът на Шоле е в серия от 2 последователни победи в първенството, а далеч от дома постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.