Обосновани Футболни Прогнози

Алдършот Таун - Мейдънхед Юнайтед

17 Ноември 2020 - 21:45
Алдършот Таун
Мейдънхед Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на шампионата в Национална Лига на Англия между тимовете на Алдършот Таун и Мейдънхед Юнайтед. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Мейдънхед Юнайтед на Рекриейшън Граунд.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Алдършот Таун

Футболистите на състава домакин са 11-ти във временното подреждане с 10 точки, след 3 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат положителна голова разлика 13-11. Пред своите горещи фенове съставът на Алдършот Таун е играл 3 срещи досега, в които има една победа и 2 загуби, вкарал е 3 попадения във вратата на противниците си и е получил 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Алдършот Таун са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 12 гола и са инкасирали 9 попадения от противниковите футболни отбори.

Мейдънхед Юнайтед

Гостуващият тим на Мейдънхед Юнайтед е 4-ти в таблицата с актив от 15 точки, след 5 победи и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 8 двубоя е реализирал 13 попадения и е получил 15 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът има 4 двубоя, в които е записал 3 победи и 1 загуба, отбелязал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 6 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига тимът на Мейдънхед Юнайтед има на сметката си 5 победи и една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 9 гола.

Алдършот Таун - Мейдънхед Юнайтед - директни двубои

В последните 5 срещи между двата отбора, Алдършот Таун е записал 3 успеха, отбора на Мейдънхед Юнайтед е записал една победа, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 8-5. В последните 2 двубоя у дома с Мейдънхед Юнайтед, футболистите на Алдършот Таун са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Алдършот Таун е с 2 победи в първенството, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Отборът на гостите от Мейдънхед Юнайтед е с 5 последователни успеха в Англия, а при визитите си е в серия от 3 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.