Обосновани Футболни Прогнози

Асколи - Беневенто

31 Юли 2020 - 22:00
Асколи
Беневенто
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
2 - 4
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Асколи и Беневенто от 38-ия кръг на първенството в Серия Б на Италия. Футболистите на Асколи посрещат на Чино е Лило Дел Дука гостуващия отбор на Беневенто.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящата футболна среща:

Асколи

Играчите на Асколи са на 14-та позиция в класирането с актив от 46 точки, постигнати след 13 победи, 7 равенства и 17 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 37 срещи имат отрицателна голова разлика 48-54. На своя терен тимът на Асколи има 18 срещи до момента, в които е записал 9 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 27-20.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Черно-белите е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 9-6.

Беневенто

Гостуващият тим на Беневенто е лидер във временното подреждане със събрани 83 точки, събрани след 25 победи, 8 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 37 двубоя има положителна голова разлика 63-25. Навън отборът е играл 18 двубоя до момента, в които е записал 11 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 24-16.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Беневенто имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Асколи - Беневенто - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата противника, отборът на Асколи има спечеленa 1 победа, Беневенто също е спечелил една победа, а 3 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 двубоя у дома с Беневенто, футболистите на Асколи нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините допусна неуспех в последния си мач в Италия, а у дома стигна до реми в последния си двубой.

Съставът на гостите допусна неуспех в последния кръг в Италия, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.