Обосновани Футболни Прогнози

Блау-Вайс Линц - Амщетен

17 Юли 2020 - 19:30
Блау-Вайс Линц
Амщетен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
 

Днес ще се спра на срещата между футболните тимове на Блау-Вайс Линц и Амщетен от 28-ия кръг на настоящето футболно първенство в Австрия в Втора Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Амщетен на домашния си стадион.

Факти и статистика за днешния двубой:

Блау-Вайс Линц

Блау-Вайс Линц са 10-ти във временното подреждане с 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 27 срещи имат голова разлика 45-54. Пред собствените си верни фенове Блау-Вайс Линц има 13 срещи, в които има 4 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 22-28.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига футболистите на Блау-Вайс Линц имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 10 попадения и са инкасирали 10 гола от противниковите футболни отбори.

Амщетен

Съставът на гостите от Амщетен е 7-ми в таблицата с актив от 36 точки, постигнати след 9 победи, 9 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните 27 мача е реализирал 44 гола в противниковата врата и е допуснал 44 попадения в своята врата. При гостуванията си съставът има 13 мача досега, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 21-20.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Амщетен са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Блау-Вайс Линц - Амщетен - преки срещи

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата противника, Блау-Вайс Линц няма записана нито една победа, отбора на Амщетен е постигнал 2 успеха, а 1 мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 3-6. В последната среща у дома с отбора на Амщетен, играчите на Блау-Вайс Линц нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Блау-Вайс Линц има победа в последния си мач в шампионата на Австрия, а при домакинствата си има загуба в последния си двубой.

Тимът на гостите е с 2 поредни равенствa в Австрия, а при гостуванията си записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.