Обосновани Футболни Прогнози

Блау-Вайс Линц - Амщетен

21 Юли 2020 - 19:30
Блау-Вайс Линц
Амщетен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Блау-Вайс Линц и Амщетен от поредния кръг на сезона в Австрия от Втора Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Амщетен.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Блау-Вайс Линц

Домакините от Блау-Вайс Линц се намират на 11-то място в класирането с общ актив от 33 точки, от 9 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя са отбелязали 45 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 54 попадения в своята мрежа. У дома Блау-Вайс Линц е играл 13 срещи до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 22-28.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Блау-Вайс Линц имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 10 гола.

Амщетен

Тимът на гостите от Амщетен е 8-ми в таблицата с временното класиране с 36 точки, събрани след 9 победи, 9 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 27 мача е отбелязал 44 попадения и е инкасирал 44 попадения в собствената мрежа. При визитите си тимът има 13 срещи, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 21 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Амщетен имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

Блау-Вайс Линц - Амщетен - преки срещи

В последните 3 двубоя между двата отбора, Блау-Вайс Линц няма спечелена нито 1 победа, Амщетен е постигнал 2 победи, а в 1 мач двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-6. В предишната среща на своя стадион с отбора на Амщетен, играчите на Блау-Вайс Линц нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Блау-Вайс Линц има успех в предишната си среща в шампионата, а у дома има неуспех в предишния си мач.

Отборът на Амщетен е в серия от 2 последователни ремита в Австрия, а при гостуванията си стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.