Обосновани Футболни Прогнози

Нотингам Форест - Фулъм

7 Юли 2020 - 19:00
Нотингам Форест
Фулъм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между съставите на Нотингам Форест и Фулъм от 42-ия кръг на настоящето футболно първенство в Англия в турнира Чемпиъншип. Форест посрещат на Сити Граунд гостуващия футболен отбор на Фулъм.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Нотингам Форест

Домакините са 5-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 68 точки, постигнати след 18 победи, 14 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 41 срещи имат голова разлика 54-41. Като домакин отборът има 20 двубоя до момента, в които е записал 10 победи, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 24-20.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Нотингам Форест е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Фулъм

Гостуващият тим на Фулъм се намира на 4-то място във временното подреждане със събрани 70 точки, от 20 победи, 10 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 41 срещи има голова разлика 55-44. На чужд терен отборът има 20 мача до момента, в които има 7 победи, 8 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 22-21.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Белоснежните е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Нотингам Форест - Фулъм - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата противника, Нотингам Форест е записал една победа, отбора на Фулъм има постигнати 3 успеха, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 6-10. В предишните 2 двубоя у дома срещу отбора на Фулъм, Домакините от Нотингам Форест нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Нотингам Форест записа реми в предишния си мач в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни победи.

Съставът на гостите е с 2 поредни победи в Англия, а при гостуванията си постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.