Обосновани Футболни Прогнози

Куинс Парк Рейнджърс - Милуол

18 Юли 2020 - 17:00
Куинс Парк Рейнджърс
Милуол
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
4 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на текущото първенство в Англия в турнира Чемпиъншип между футболистите на Куинс Парк Рейнджърс и Милуол. Треньора на домакините извежда на Лофтус Роуд своите играчи срещу гостуващите футболисти на Милуол.

Време е за статистиката за днешната среща:

Куинс Парк Рейнджърс

Футболистите на отбора домакин са 16-ти във временното подреждане с общ актив от 54 точки, постигнати след 15 победи, 9 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните 44 срещи са отбелязали 61 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 71 гола във вратата си. Като домакин Куинс Парк Рейнджърс има 22 срещи досега, в които има 8 победи, 5 равенства и 9 загуби, при голова разлика 38-39.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип играчите на КПР са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 8 получени гола.

Милуол

Тимът на гостите от Милуол заема 7-мо място във временното класиране с общ актив от 65 точки, натрупани след 16 победи, 17 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 44 срещи е вкарал 50 гола и е получил 46 гола в мрежата си. При визитите си съставът е изиграл 22 срещи досега, в които има 7 победи, 9 равенства и 6 загуби, вкарал е 21 попадения във вратата на приемащите го тимове и е получил 22 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Милуол има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 4-3.

Куинс Парк Рейнджърс - Милуол - директни срещи

В последните 5 срещи между двата отбора, тимът на Куинс Парк Рейнджърс е постигнал 2 победи, отбора на Милуол е записал една победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 6-4. В последните 2 срещи у дома срещу Милуол, Домакините от Куинс Парк Рейнджърс са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините постигна реми в последния си мач в шампионата, а при домакинствата си е с 3 последователни загуби.

Отборът на гостите от Милуол е в серия от 2 победи в шампионата на Англия, а на чужд терен е в серия от 2 успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 4 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.