Обосновани Футболни Прогнози

Городея - Витебск

4 Юли 2020 - 18:00
Городея
Витебск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за футболния сблъсък между съставите на Городея и Витебск от поредния кръг на футболния шампионат в Беларус в Висша Лига. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу Витебск.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен двубой:

Городея

Городея се намират на 13-то място в класирането с 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 15 мача са отбелязали 12 гола в противниковата врата и са инкасирали 22 гола в мрежата си. На своя стадион Городея има 7 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Городея е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 12 гола.

Витебск

Гостуващият отбор на Витебск е 9-ти в таблицата с актив от 21 точки, след 5 победи, 6 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 15 срещи има отрицателна голова разлика 15-16. Като гост отборът има 7 мача до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-10.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Витебск имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8-7.

Городея - Витебск - директни мачове

В предишните 5 мача между двата отбора, съставът на Городея е спечелил 1 победа, отбора на Витебск е постигнал 2 успеха, а в 2 мача двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-4. В предишните 2 срещи у дома с Витебск, футболистите на Городея нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Городея е с 2 поредни загуби в първенството, а у дома има неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите от Витебск има поражение в предишната си среща в първенството на Беларус, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.