Обосновани Футболни Прогнози

ФХ Хафнарфьордур - Грота Селтярнарнес

27 Юли 2020 - 22:15
ФХ Хафнарфьордур
Грота Селтярнарнес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 9-ия кръг на сезона Висша Лига на Исландия между футболните състави на ФХ Хафнарфьордур и Грота Селтярнарнес. ФХ Хафнарфьордур излизат срещу противниковия отбор на Грота Селтярнарнес на своя терен.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

ФХ Хафнарфьордур

Футболистите на тима домакин са 7-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи имат положителна голова разлика 13-12. Пред собствените си предани привърженици съставът има 3 двубоя, в които е записал 1 победа, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 3-3.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на ФХ Хафнарфьордур са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-10.

Грота Селтярнарнес

Отборът на гостите от Грота Селтярнарнес се намира на 11-та позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 5 точки, след една победа, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи е успял да отбележи 8 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 18 гола във вратата си. Далеч от дома съставът е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал една победа и 3 загуби, при голова разлика 3-6.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Грота Селтярнарнес е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 12 гола.

ФХ Хафнарфьордур - Грота Селтярнарнес - директни срещи

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Исландия, а при домакинствата си постигна равенство в последния си двубой.

Съставът на гостите записа равенство в предишния си мач в първенството на Исландия, а при гостуванията си допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.