Обосновани Футболни Прогнози

Кардиф - Дарби Каунти

14 Юли 2020 - 21:45
Кардиф
Дарби Каунти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между съставите на Кардиф и Дарби Каунти от поредния кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Дарби Каунти.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

Кардиф

Футболистите на Кардиф са на 6-то място в класирането със събрани 64 точки, от 16 победи, 16 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 43 мача са отбелязали 60 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 56 попадения в собствената мрежа. Пред своите верни привърженици тимът на Кардиф е играл 21 срещи, в които е записал 9 победи, 9 равенства и 3 загуби, при голова разлика 30-20.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Сините птици е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Дарби Каунти

Тимът на гостите от Дарби Каунти е на 10-та позиция в таблицата с актив от 61 точки, постигнати след 16 победи, 13 равенства и 14 загуби от началото на сезона, като в изиграните 43 мача е вкарал 57 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 58 попадения в собствената врата. Далеч от дома тимът е изиграл 21 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 25-40.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Овните са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Кардиф - Дарби Каунти - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата състава, Кардиф има записанa 1 победа, отбора на Дарби Каунти е спечелил 2 победи, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-9. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Дарби Каунти, играчите на Кардиф нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а на своя стадион допусна загуба в последната си среща.

Тимът на Дарби Каунти е в серия от 2 поредни загуби в първенството, а при визитите си допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.