Обосновани Футболни Прогнози

Вендсисел - Скиве

25 Юли 2020 - 17:00
Вендсисел
Скиве
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 33-ия кръг на настоящето първенство в Дания в Първа Дивизия между съставите на Вендсисел и Скиве. Футболистите на Вендсисел излизат срещу противниковия отбор на Скиве на своя стадион.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Вендсисел

Играчите на Вендсисел се намират на 7-мо място в класирането с 44 точки, постигнати след 12 победи, 8 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните 32 двубоя са успели да отбележат 35 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 38 гола в собствената мрежа. Пред собствените си почитатели отборът е играл 16 мача, в които има 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Вендсисел е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Скиве

Отборът на гостите от Скиве е 5-ти в класирането с 45 точки, след 12 победи, 9 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 32 срещи има отрицателна голова разлика 45-46. При гостуванията си тимът е играл 16 мача досега, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 21 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 22 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Скиве имат на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 11-6.

Вендсисел - Скиве - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Вендсисел е спечелил 3 победи, тима на Скиве има спечеленa 1 победа, а в един сблъсък двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 10-5. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Скиве, Домакините от Вендсисел са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Вендсисел постигна победа в последния си двубой в Дания, а на своя стадион е в серия от 2 поредни поражения.

Отборът на гостите е в серия от 2 победи в Дания, а при гостуванията си има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.