Обосновани Футболни Прогнози

Виртус Ентела - Перуджа

24 Юли 2020 - 22:00
Виртус Ентела
Перуджа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 36-ия кръг на сезона в Италия в турнира Серия Б между Виртус Ентела и Перуджа. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Перуджа на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата среща:

Виртус Ентела

Домакините са 11-ти в таблицата с временното подреждане с 47 точки, събрани след 12 победи, 11 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 срещи са отбелязали 44 гола и са получили 45 попадения в мрежата си. У дома Виртус Ентела е изиграл 17 срещи досега, в които има 8 победи, 6 равенства и 3 загуби, вкарал е 19 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 13 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Виртус Ентела е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са разписали 8 гола и са инкасирали 7 гола.

Перуджа

Гостуващият тим на Перуджа се намира на 16-та позиция в таблицата с актив от 42 точки, след 11 победи, 9 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 35 мача има отрицателна голова разлика 34-44. Навън отборът е изиграл 17 срещи до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 9 загуби, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 27 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Перуджа има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, като са вмъкнали на противника си 4 попадения и са получили 8 попадения.

Виртус Ентела - Перуджа - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Виртус Ентела има записанa една победа, отбора на Перуджа има записани 3 успеха, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 3-10. В последните 2 срещи у дома с тима на Перуджа, играчите на Виртус Ентела са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Виртус Ентела постигна успех в последния си двубой в Италия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни ремита.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишния си мач в първенството, а на чужд терен има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.