Обосновани Футболни Прогнози

Трелеборг - Умео ФК

30 Юли 2020 - 20:00
Трелеборг
Умео ФК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между футболните състави на Трелеборг и Умео ФК от 9-ия кръг на футболния шампионат в Суперетан Лига на Швеция. Трелеборг излизат срещу противниковия отбор на Умео ФК на своя терен.

Информацията за днешния мач:

Трелеборг

Играчите на отбора домакин се намират на 9-та позиция във временното подреждане с актив от 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача са вкарали 10 попадения и са инкасирали 8 попадения в мрежата си. У дома тимът е играл 4 двубоя, в които е записал 2 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 7-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига футболистите на Трелеборг са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

Умео ФК

Съставът на гостите от Умео ФК е 10-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 8 мача е реализирал 9 попадения във вратата на съперниците си и е получил 9 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 4 мача до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Умео ФК има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 7 гола и са им вкарали 5 гола.

Трелеборг - Умео ФК - преки мачове

В предишните 2 играни срещи между двата състава, тимът на Трелеборг има постигнатa една победа, а отбора на Умео ФК също има спечеленa една победа, при обща голова разлика 5-7. В предишната среща у дома срещу Умео ФК, футболистите на Трелеборг са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Трелеборг постигна победа в последния си двубой в Швеция, а на своя стадион е с 2 поредни успеха.

Съставът на гостите от Умео ФК има успех в предишния кръг в първенството на Швеция, а като гост постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.