Обосновани Футболни Прогнози

Амщетен - Флоридсдорфер АК

5 Юли 2020 - 21:25
Амщетен
Флоридсдорфер АК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за футболния мач от 26-ия кръг на текущият футболен шампионат в Втора Лига на Австрия между футболистите на Амщетен и Флоридсдорфер АК. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Флоридсдорфер АК на домашния си стадион.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Амщетен

Футболистите на домакините от Амщетен заемат 8-ма позиция в класирането със събрани 34 точки, след 9 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 25 двубоя са реализирали 42 попадения и са позволили да им вкарат 42 попадения в мрежата си. Като домакин Амщетен е изиграл 13 мача досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 22 попадения в противниковата врата и е получил 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига съставът на Амщетен има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 7 гола.

Флоридсдорфер АК

Гостуващият тим на Флоридсдорфер АК се намира на 13-то място в класирането със събрани 28 точки, натрупани след 6 победи, 10 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 25 срещи има голова разлика 28-37. Далеч от дома отборът е изиграл 12 мача, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 16 попадения във вратата на противниците си и е получил 22 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Флоридсдорфер АК имат на сметката си 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са допуснали 8 попадения от противниковите футболни състави.

Амщетен - Флоридсдорфер АК - директни срещи

В последните 3 играни сблъсъка между двата противника, Амщетен е спечелил една победа, а отбора на Флоридсдорфер АК е спечелил 2 победи, при обща голова разлика 5-6. В предишната среща у дома с състава на Флоридсдорфер АК, Домакините от Амщетен нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Амщетен е с 2 поредни успеха в първенството, а на собствения си терен постигна успех в предишната си среща.

Тимът на Флоридсдорфер АК е с 3 ремита в първенството на Австрия, а на чужд терен е с 2 равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.