Обосновани Футболни Прогнози

Инголщат - Магдебург

1 Юли 2020 - 20:00
Инголщат
Магдебург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска попаднах на футболната среща от 37-ия кръг на текущото футболно първенство в Трета Лига на Германия между Инголщат и Магдебург. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Магдебург на Ауди Шпортпарк.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Инголщат

Инголщат са на 4-то място във временното подреждане със събрани 60 точки, от 16 победи, 12 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 36 двубоя са успели да реализират 59 гола в противниковата врата и са допуснали 38 гола в своята мрежа. Като домакин Инголщат е играл 18 мача до момента, в които има 7 победи, 7 равенства и 4 загуби, при голова разлика 32-22.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига футболистите на Инголщат са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 0 получени гола.

Магдебург

Съставът на гостите от Магдебург заема 15-та позиция в класирането с актив от 43 точки, записани след 9 победи, 16 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 36 двубоя е вкарал 45 попадения и е инкасирал 40 попадения в своята мрежа. При визитите си съставът е играл 18 срещи досега, в които е записал 3 победи, 11 равенства и 4 загуби, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Магдебург имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Инголщат - Магдебург - преки срещи

В предишният мач между двата съперника, Инголщат има записанa 1 победа, а отбора на Магдебург няма постигната нито една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Инголщат е с 3 успеха в първенството на Германия, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Отборът на гостите от Магдебург допусна загуба в последния кръг в първенството, а като гост е в серия от 2 равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.