Обосновани Футболни Прогнози

Торино - Верона

22 Юли 2020 - 22:45
Торино
Верона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои мача от поредния кръг на първенството в Серия А на Италия между отборите на Торино и Верона. Биковете приемат на домашния си стадион Стадио Олимпико ди Торино гостуващия футболен отбор на Верона.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Торино

Домакините заемат 15-та позиция в класирането с общ актив от 37 точки, натрупани след 11 победи, 4 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 34 срещи имат отрицателна голова разлика 41-62. На собствения си стадион Биковете има 17 мача досега, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 20-26.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Биковете имат записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 9-12.

Верона

Отборът на гостите от Верона се намира на 9-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 45 точки, от 11 победи, 12 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 срещи е вкарал 42 гола и е получил 42 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът има 17 мача досега, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 17-22.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Жълто-сините има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-10.

Торино - Верона - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, Биковете не е спечелил нито една победа, отбора на Верона е записал една победа, а в 4 мача двата тима са завършили наравно, при обща голова разлика 8-9. В последните 2 двубоя у дома срещу състава на Верона, играчите на Торино нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Торино допусна загуба в последния кръг в шампионата на Италия, а на своя стадион е с 2 успеха.

Съставът на Верона стигна до равенство в последния си мач в Италия, а на чужд терен допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.