Обосновани Футболни Прогнози

Фредериция - Нюкьобинг

23 Юли 2020 - 19:00
Фредериция
Нюкьобинг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Фредериция и Нюкьобинг от 33-ия кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Дания. Играчите на Фредериция приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Нюкьобинг.

Информацията за днешния футболен двубой:

Фредериция

Домакините от Фредериция заемат трето място в таблицата с общ сбор от 51 точки, натрупани след 15 победи, 6 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 32 мача имат голова разлика 59-50. Пред собствените си горещи привърженици Фредериция е играл 16 мача досега, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 7 загуби, реализирал е 31 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 30 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Фредериция имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са отбелязали 6 гола и са допуснали 8 попадения.

Нюкьобинг

Гостуващият състав на Нюкьобинг е 10-ти във временното подреждане с общ сбор от 32 точки, натрупани след 7 победи, 11 равенства и 14 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 32 мача е отбелязал 45 гола и е получил 62 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 16 срещи досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 23-33.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Нюкьобинг са постигнали едно равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 4-13.

Фредериция - Нюкьобинг - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Фредериция има постигнати 3 победи, Нюкьобинг е записал една победа, а в 1 среща двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 13-5. В предишните 2 срещи на своя терен с състава на Нюкьобинг, Домакините от Фредериция са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Фредериция допусна неуспех в предишната си среща в шампионата на Дания, а на собствения си стадион е с 2 поредни успеха.

Тимът на гостите е в серия от 5 загуби в шампионата на Дания, а на чужд терен е с 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.