Обосновани Футболни Прогнози

Специя - Козенца

10 Юли 2020 - 22:00
Специя
Козенца
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
5 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на Специя и Козенца от поредния кръг на футболното първенство в Серия Б на Италия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу футболистите на Козенца.

Стига приказки време е за статистиката за днешния футболен мач:

Специя

Специя са 6-ти във временното класиране с общ сбор от 50 точки, събрани след 14 победи, 8 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 32 двубоя имат положителна голова разлика 46-37. Пред своите верни привърженици Специя има 16 срещи, в които има 9 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 25-16.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б играчите на Специя имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Козенца

Съставът на гостите от Козенца е на 19-та позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 31 точки, записани след 7 победи, 10 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача е успял да отбележи 35 гола във вратата на противниците си и е получил 39 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът има 16 мача, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 7 загуби, отбелязал е 21 гола в противниковата врата и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Козенца имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-8.

Специя - Козенца - преки срещи

В предишните 3 мача между двата съперника, Специя е спечелил една победа, състава на Козенца също има записанa една победа, а в 1 двубой двата тима са завършили наравно, при обща голова разлика 5-2. В последната среща пред своите почитатели с отбора на Козенца, Домакините от Специя са записали 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Специя е с 2 поредни загуби в първенството, а у дома има загуба в последния си двубой.

Съставът на гостите има загуба в последния си двубой в първенството на Италия, а като гост има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.