Обосновани Футболни Прогнози

Каляри - Удинезе

26 Юли 2020 - 20:30
Каляри
Удинезе
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между Каляри и Удинезе от 36-ия кръг на футболното първенство в Серия А на Италия. Каляри посрещат на Сардиния Арена противниковия футболен отбор на Удинезе.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Каляри

Футболистите на домакините са 13-ти във временното подреждане с 42 точки, от 10 победи, 12 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 35 срещи са успели да реализират 50 попадения в мрежата на съперниците си и са получили 52 гола в мрежата си. У дома отборът е изиграл 17 двубоя, в които има 6 победи, 4 равенства и 7 загуби, реализирал е 30 попадения в противниковата врата и е получил 27 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Червено-сините са записали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 2-7.

Удинезе

Отборът на гостите от Удинезе се намира на 15-та позиция в таблицата с актив от 39 точки, от 10 победи, 9 равенства и 16 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 35 срещи е вкарал 34 гола във вратата на съперниците си и е получил 49 попадения в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 17 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 10 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 28 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Бяло-черните има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-8.

Каляри - Удинезе - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата тима, тимът на Каляри има записани 2 успеха, а състава на Удинезе е постигнал 3 успеха, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Удинезе, Домакините от Каляри са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Каляри допусна загуба в предишния си двубой в шампионата на Италия, а у дома е с 2 поредни равенствa.

Отборът на гостите от Удинезе има победа в последния кръг в първенството на Италия, а като гост има загуба в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.