Обосновани Футболни Прогнози

Йойгарден - Рауфос

20 Юли 2020 - 19:00
Йойгарден
Рауфос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
4 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между Йойгарден и Рауфос от 4-ия кръг на футболния сезон в Норвегия в Първа Дивизия. Йойгарден посрещат на домашния си стадион гостуващия отбор на Рауфос.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Йойгарден

Играчите на отбора домакин са 11-ти в таблицата с временното класиране с 3 точки, след една победа и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 3 двубоя са вкарали 7 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 9 гола в своята врата. На собствения си терен Йойгарден е изиграл 1 двубой досега, в който е записал 1 загуба, при голова разлика 0-2.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Йойгарден имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 10-13.

Рауфос

Отборът на гостите от Рауфос заема 9-то място в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 3 мача има голова разлика 4-4. Далеч от дома отборът е изиграл 2 двубоя досега, в които е записал 2 загуби, вкарал е едно попадение в противниковата врата и е допуснал 3 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Рауфос е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 9 попадения и са допуснали 13 попадения от футболистите на своите съперници.

Йойгарден - Рауфос - преки двубои

В предишните 2 играни мача между двата съперника, Йойгарден не е постигнал нито 1 победа, а Рауфос е спечелил 2 победи, при обща голова разлика 2-4. В последната среща пред своите фенове с Рауфос, футболистите на Йойгарден нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Йойгарден постигна успех в последния си мач в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 последователни поражения.

Отборът на гостите от Рауфос допусна неуспех в последния кръг в първенството, а като гост е с 4 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 4 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.