Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Хихон - Малага

13 Юли 2020 - 20:30
Спортинг Хихон
Малага
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам мача от 41-ия кръг на футболния сезон в Сегунда Дивисион на Испания между Спортинг Хихон и Малага. Червено-белите посрещат на Естадио Ел Молиньон гостуващия отбор на Малага.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Спортинг Хихон

Играчите на състава домакин са 13-ти в таблицата с временното подреждане с 51 точки, постигнати след 13 победи, 12 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 39 срещи са вкарали 38 попадения и са допуснали 34 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът има 19 мача досега, в които е записал 9 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 26 гола в противниковата мрежа и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Червено-белите са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в вратата на своите съперници 4 гола и са инкасирали 4 попадения от противниковите футболни отбори.

Малага

Отборът на гостите от Малага е 15-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 49 точки, събрани след 10 победи, 19 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 39 срещи има голова разлика 32-31. При гостуванията си отборът е играл 19 срещи до момента, в които има 3 победи, 10 равенства и 6 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата мрежа и е получил 13 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион тимът на Малага има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 4 вкарани и 1 получени гола.

Спортинг Хихон - Малага - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата тима, Спортинг Хихон няма записана нито 1 победа, отбора на Малага е записал 2 успеха, а 3 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-7. В предишните 2 мача пред своите привърженици с Малага, футболистите на Спортинг Хихон нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни равенствa в шампионата на Испания, а у дома постигна равенство в последния си мач.

Отборът на Малага постигна успех в последния кръг в първенството на Испания, а далеч от дома е в серия от 4 последователни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.