Обосновани Футболни Прогнози

Севиля - Ейбар

6 Юли 2020 - 23:00
Севиля
Ейбар
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 34-ия кръг на текущото футболно първенство в Примера Дивисион на Испания между футболистите на Севиля и Ейбар. Футболистите на Севиля излизат срещу Ейбар на своя стадион.

Ето и фактите за днешния футболен мач:

Севиля

Севиля са 4-ти във временното подреждане с общ сбор от 57 точки, събрани след 15 победи, 12 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 33 двубоя са вкарали 48 гола в противниковата врата и са допуснали 33 попадения в своята мрежа. На домашна сцена тимът на Севиля е играл 16 мача досега, в които е записал 7 победи, 7 равенства и 2 загуби, при голова разлика 22-14.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион отборът на Севиля е записал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са намъкнали на противника си 9 попадения и са получили 4 попадения.

Ейбар

Отборът на гостите от Ейбар е 16-ти в таблицата с актив от 35 точки, записани след 9 победи, 8 равенства и 16 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 33 двубоя има голова разлика 34-50. Като гост отборът е изиграл 16 мача до момента, в които има 2 победи, 6 равенства и 8 загуби, отбелязал е 12 гола във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 26 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Ейбар има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Севиля - Ейбар - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Севиля има постигнати 2 победи, Ейбар също е постигнал 2 успеха, а в една среща двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 11-11. В предишните 2 мача на своя стадион с Ейбар, Домакините от Севиля са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Севиля има успех в предишната си среща в шампионата на Испания, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни равни срещи.

Тимът на гостите допусна поражение в предишната си среща в Испания, а далеч от дома има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.