Обосновани Футболни Прогнози

Чарлтън - Милуол

3 Юли 2020 - 22:15
Чарлтън
Милуол
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
0 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за футболния двубой между футболните отбори на Чарлтън и Милуол от 41-ия кръг на настоящето първенство в Англия в турнира Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Милуол на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Чарлтън

Играчите на домакините от Чарлтън са 18-ти в класирането с 46 точки, натрупани след 12 победи, 10 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните общо 40 двубоя имат отрицателна голова разлика 46-54. У дома Чарлтън е изиграл 20 мача досега, в които има 8 победи, 5 равенства и 7 загуби, вкарал е 26 гола в мрежата на своите гости и е допуснал 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Чарлтън е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 2-6.

Милуол

Тимът на гостите от Милуол се намира на 11-та позиция в класирането с актив от 56 точки, записани след 13 победи, 17 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 40 мача е успял да реализира 47 попадения в противниковата врата и е инкасирал 44 гола в мрежата си. При визитите си съставът има 20 срещи досега, в които е записал 5 победи, 9 равенства и 6 загуби, вкарал е 19 гола във вратата на приемащите го състави и е допуснал 22 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Милуол имат записани 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-5.

Чарлтън - Милуол - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Чарлтън не е постигнал нито 1 победа, отбора на Милуол е спечелил 3 победи, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 2-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с отбора на Милуол, футболистите на Чарлтън нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Чарлтън постигна равенство в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Отборът на Милуол е в серия от 2 последователни равни срещи в шампионата на Англия, а на чужд терен записа реми в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.