Обосновани Футболни Прогнози

Цюрих - Сион

28 Юли 2020 - 21:30
Цюрих
Сион
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за мача от 35-ия кръг на футболния шампионат в Швейцария в турнира Суперлига между тимовете на Цюрих и Сион. Цюрих излизат срещу Сион на домашния си терен.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Цюрих

Играчите на домакините от Цюрих се намират на 6-то място в таблицата с общ актив от 42 точки, след 12 победи, 6 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 33 мача са успели да отбележат 41 попадения в противниковата врата и са инкасирали 65 попадения в мрежата си. Пред своите верни почитатели Цюрих е играл 16 двубоя, в които има 7 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 23-36.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Цюрих са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 4 попадения и са допуснали 14 гола от противниковите състави.

Сион

Гостуващият състав на Сион е на 9-та позиция в класирането с общ актив от 33 точки, постигнати след 8 победи, 9 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи има отрицателна голова разлика 36-53. Далеч от дома тимът има 16 срещи, в които има 4 победи, 3 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 14-26.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Сион има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 6-5.

Цюрих - Сион - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата тима, Цюрих е постигнал 2 победи, отбора на Сион също има постигнати 2 успеха, а един двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 мача пред своите почитатели с Сион, Домакините от Цюрих са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 4 поредни загуби в шампионата, а на собствения си стадион е с 2 последователни поражения.

Съставът на гостите записа равенство в предишната си среща в Швейцария, а на чужд терен има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.