Обосновани Футболни Прогнози

Брьондби - Нордселанд

9 Юли 2020 - 19:00
Брьондби
Нордселанд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между футболните отбори на Брьондби и Нордселанд от поредния кръг на футболното първенство в Група за Титлата на Дания. Футболистите на Брьондби приемат на Брьондби гостуващия футболен отбор на Нордселанд.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Брьондби

Брьондби са 4-ти в класирането с актив от 48 точки, след една победа, 3 равенства и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 5 мача са реализирали 3 попадения и са инкасирали 3 попадения в собствената мрежа. Като домакин отборът на Брьондби е играл 2 мача до момента, в които е записал 2 поредни равенства, при обща голова разлика 1-1.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Брьондби има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали в мрежата на своите съперници 5 попадения и са допуснали 3 попадения от противниците си.

Нордселанд

Гостуващият тим на Нордселанд е 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 45 точки, събрани след една победа, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 мача има голова разлика 6-6. При визитите си тимът е играл 2 двубоя, в които е записал една победа и една загуба, отбелязал е 5 попадения в противниковата мрежа и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Нордселанд е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Брьондби - Нордселанд - директни мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, съставът на Брьондби е спечелил 4 успеха, отбора на Нордселанд няма записана нито една победа, а в 1 двубой двата отбора са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 12-5. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Нордселанд, футболистите на Брьондби са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Брьондби допусна загуба в предишния си мач в Дания, а на своя стадион е в серия от 2 поредни равни срещи.

Съставът на Нордселанд е в серия от 2 поредни поражения в първенството, а на чужд терен има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.