Обосновани Футболни Прогнози

Льо Авър - Монако

31 Август 2012 - 19:45
Льо Авър
Монако
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между съставите на Льо Авър и Монако от 6-ия кръг на текущият сезон във Френската Лига 2. Морско сините приемат на своя стадион противниковия отбор от Княжеството.

Статистиката за предстоящия мач:

Льо Авър

Домакините от Льо Авър заемат 12-та позиция във временното класиране с 5 точки, постигнати след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 мача са реализирали 8 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 9 гола в мрежата. Пред собствените си почитатели Льо Авър е играл 2 срещи досега, в които е записал една победа и една загуба, вкарал е 3 гола във вратата на гостуващите състави и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи за първенството съставът на Небесно сините е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 9 получени гола.

Монако

Гостуващият отбор на Монако е на първо място във временното класиране с общ сбор от 13 точки, след 4 победи и 1 равенство, като отбора все още е без загуба от началото на сезона, а в изиграните 5 мача е вкарал 12 гола и е получил 3 попадения в собствената си мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 2 двубоя досега, в които е записал една победа, едно равенство и нито една загуба, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и е инкасирал един гол в мрежата си.

В последните си 6 мача в Лига 2 футболистите на Монако са постигнали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са вкарали на противника си 14 попадения и са инкасирали 4 гола в своята врата.

Льо Авър - Монако - преки двубои

В предишните 2 играни срещи между двата противника, съставът на Льо Авър не е записал нито една победа, отбора на Монако е с 1 победа, а в 1 двубой двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 2-3. В последната среща на своя терен срещу Червено-белите, играчите на Льо Авър записаха равенство 2-2 през Декември миналата година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство 2-2 като гост на Дижон в предишната си среща в първенството на Франция, а у дома постигна успех с 2-1 над новака Газелек Аячо в последната си среща.

Тимът на гостите е с 3 последователни успеха в първенството на Франция, а при гостуванията си постигна успех с 2-1 над Гингам в последната си визита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.