Обосновани Футболни Прогнози

Пари Сент Жермен - Бордо

26 Август 2012 - 22:00
Пари Сент Жермен
Бордо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на сезона във Франция в турнира Лига 1 между футболните тимове на Пари Сент Жермен и Бордо. Червено-сините посрещат на Парк де Пренс противниковия отбор на Бордо.

Време е за статистиката за днешния футболен мач:

Пари Сент Жермен

Играчите на състава домакин са 14-ти в таблицата с актив от 2 точки, след 2 равни срещи от началото на новото футболно първенство, като в изиграните 2 двубоя имат голова разлика 2-2. Пред своите предани привърженици Червено-сините има един мач до момента, в който е записал 1 равенство, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Парижаните има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13-6.

Бордо

Гостуващият отбор на Бордо е 5-ти в класирането със събрани 6 точки, след 2 успеха от началото на новото първенство, като в изиграните 2 двубоя има положителна голова разлика 4-2. Далеч от дома тимът е играл 1 мач, в който има една победа, отбелязал е 3 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Бордо е записал 6 победи и показват, че са в прекрасна форма, като са отбелязали в противниковата врата 14 гола и са допуснали 6 попадения от противниците си.

Пари Сент Жермен - Бордо - преки двубои

В последните 5 мача между двата тима, Пари Сент Жермен има спечеленa 1 победа, отбора на Бордо е спечелил 2 победи, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-6. В последните 2 мача на своя стадион с тима на Бордо, Домакините от Пари Сент Жермен нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Пари Сент Жермен е в серия от 2 равни срещи в шампионата, а при домакинствата си също има 2 поредни ремита.

Тимът на гостите от Бордо е с 6 последователни успеха в първенството, а далеч от дома е в серия от 4 победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.