Обосновани Футболни Прогнози

Алтах - Санкт Полтен

7 Август 2012 - 19:30
Алтах
Санкт Полтен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на Алтах и Санкт Полтен от поредния кръг на първенството в Ерсте Лигата на Австрия.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Алтах

Футболистите на тима домакин са 7-ми във временното подреждане с 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 3 срещи са отбелязали 4 гола в мрежата на съперниците си и са допуснали 6 попадения в мрежата си. На собствения си стадион отборът на Алтах е играл един двубой досега, в който има 1 загуба, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат един гол в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Лига тимът на Алтах има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 12-10.

Санкт Полтен

Гостуващият тим на Санкт Полтен е втори във временното подреждане с общ сбор от 7 точки, след 2 победи и 1 равенство, като тима все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните 3 двубоя е отбелязал 9 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 3 попадения в своята врата. На чужд терен съставът има 1 двубой до момента, в който има 1 равенство, реализирал е едва един гол в противниковата врата и е получил само едно попадение във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Лига съставът на Санкт Полтен има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 15 гола и са допуснали 6 гола от противниковите футболни отбори.

Алтах - Санкт Полтен - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, отборът на Алтах има спечелени 5 успеха, а тима на Санкт Полтен няма постигната нито една победа, при общо голово съотношение 10-2. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Санкт Полтен, играчите на Алтах имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Алтах е в серия от 2 поражения в шампионата на Австрия, а на своя стадион допусна поражение в последната си среща.

Отборът на Санкт Полтен постигна победа в предишната си среща в първенството, а като гост записа равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.