Обосновани Футболни Прогнози

Хамарби - Ландскрона БоИС

21 Август 2012 - 20:20
Хамарби
Ландскрона БоИС
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на мача от 20-ия кръг на футболния сезон в Шведската Суперетан Лига между футболните състави на Хамарби и Ландскрона БоИС.

Факти за предстоящия двубой:

Хамарби

HIF FF се намират на 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с 27 точки, след 7 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 19 срещи са успели да отбележат 23 гола и са допуснали 24 попадения във вратата си. На собствения си терен съставът е изиграл 9 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-11.

В последните си 6 двубоя в Суперетан Лигата тимът на Хамарби има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 и получени 8 гола.

Ландскрона БоИС

Гостуващият състав на Ландскрона БоИС е 4-ти във временното класиране с актив от 29 точки, събрани след 9 победи, 2 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя е успял да отбележи 28 попадения в противниковата врата и е допуснал 29 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 9 двубоя досега, в които има 2 победи, едно равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 7-15.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Ландскрона БоИС имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-10.

Хамарби - Ландскрона БоИС - директни мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Хамарби има 3 победи, а тима на Ландскрона БоИС има спечелени 2 срещи, при общо голово съотношение 8-9. В последните 2 двубоя у дома срещу Ландскрона БоИС, Домакините от Хамарби са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините записа реми 1-1като гост на Асириска Сьодертале в предишния си двубой в шампионата на Швеция, а на собствения си терен спечели в предишния си двубой с 1-0 над Умео ФК.

Отборът на Ландскрона БоИС е в серия от 2 последователни успеха в шампионата на Швеция, а на чужд терен е с 3 последователни поражения от Йонкьопинг Содра, Умео ФК и Бромапойкарна с общ резултат 1-7.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.