Обосновани Футболни Прогнози

Валур Рейкявик - Брейдаблик Копавогур

8 Август 2012 - 22:15
Валур Рейкявик
Брейдаблик Копавогур
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 4
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 14-ия кръг на футболното първенство в Исландия в турнира Висша Лига между футболните тимове на Валур Рейкявик и Брейдаблик Копавогур.

Време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Валур Рейкявик

Валур Рейкявик заемат 8-ма позиция във временното класиране с 18 точки, след 6 победи и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 двубоя са вкарали 17 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 17 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион Валур Рейкявик е играл 6 мача, в които е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 12-6.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Валур Рейкявик е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Брейдаблик Копавогур

Съставът на гостите от Брейдаблик Копавогур заема 6-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 мача е успял да отбележи 11 попадения във вратата на противниците си и е получил 14 гола в собствената мрежа. Навън тимът е играл 6 мача досега, в които има една победа, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Брейдаблик Копавогур има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали 6 попадения и са получили 8 гола.

Валур Рейкявик - Брейдаблик Копавогур - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, тимът на Валур Рейкявик е постигнал една победа, Брейдаблик Копавогур има постигнати 3 успеха, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 3-9. В последните 2 мача на своя стадион срещу Брейдаблик Копавогур, играчите на Валур Рейкявик са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините постигна успех в последния кръг в първенството, а на своя стадион има поражение в последния си мач.

Тимът на гостите от Брейдаблик Копавогур има победа в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.