Обосновани Футболни Прогнози

Нюпорт Каунти - Херефорд Юнайтед

28 Август 2012 - 21:45
Нюпорт Каунти
Херефорд Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между съставите на Нюпорт Каунти и Херефорд Юнайтед от 5-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Конференцията на Англия.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Нюпорт Каунти

Футболистите на Нюпорт Каунти се намират на първа позиция в класирането с 12 точки, след 4 поредни победи от започването на новия футболен шампионат, като в изиграните общо 4 двубоя имат голова разлика 12-5. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели Нюпорт Каунти е играл 2 мача, в които има само победи, при голова разлика 6-1.

В последните си 6 официални срещи в Конференция тимът на Нюпорт Каунти е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 13-9.

Херефорд Юнайтед

Съставът на гостите от Херефорд Юнайтед се намира на второ място в класирането с 10 точки, след 3 победи и едно равенство, като отбора все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 4 срещи има голова разлика 11-5. При визитите си отборът има 2 двубоя, в които има 1 победа, 1 равенство и нито една загуба навън, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Херефорд Юнайтед са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 14 гола и са инкасирали 8 попадения от противниковите футболни състави.

Нюпорт Каунти - Херефорд Юнайтед - преки двубои

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Нюпорт Каунти е с 4 поредни победи в шампионата, като в 2 от тях е бил домакин.

Съставът на гостите от Херефорд Юнайтед е с 2 поредни победи в шампионата, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.