Обосновани Футболни Прогнози

Тромсдален - Конгсвингер

29 Август 2012 - 19:00
Тромсдален
Конгсвингер
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Норвегия в турнира Адеколиген между съставите на Тромсдален и Конгсвингер.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Тромсдален

Тромсдален са на 13-та позиция в класирането с 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя имат голова разлика 21-40. Като домакин Тромсдален е играл 8 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата мрежа и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Тромсдален е постигнал 6 загуби, което ясно показва моментната форма на състава, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 23 гола.

Конгсвингер

Гостуващият отбор на Конгсвингер е на 9-та позиция във временното подреждане с 26 точки, натрупани след 8 победи, 2 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 18 срещи има голова разлика 27-26. Навън съставът има 9 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 12-14.

В последните си 6 официални срещи в Адеколиген отборът на Kil е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Тромсдален - Конгсвингер - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата тима, Тромсдален има спечеленa 1 победа, отбора на Конгсвингер е записал 3 победи, а един мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 6-10. В последните 2 мача пред своите фенове срещу състава на Kil, футболистите на Тромсдален са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Тромсдален е в серия от 6 последователни поражения в шампионата, като в 2 от тях е бил домакин.

Съставът на Конгсвингер допусна загуба в последния кръг в шампионата на Норвегия, а като гост има победа в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.