Обосновани Футболни Прогнози

Монако - Арл

24 Август 2012 - 19:45
Монако
Арл
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния мач от 5-ия кръг на футболния сезон в Лига 2 на Франция между Монако и Арл. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Арл на Стад Луи 2.

Факти и данни за днешната среща:

Монако

Червено-белите се намират на първо място във временното класиране с 10 точки от 3 победи и едно равенство, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, а в изиграните 4 мача имат голова разлика 9-3. Пред своите привърженици Монако има 2 мача досега, в които е записал 2 успеха, реализирал е 7 попадения във вратата на съперниците си и е получил 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя за първенство футболистите на Монако са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 11 попадения и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни състави.

Арл

Съставът на гостите от Арл се намира на 4-то място в таблицата с актив от 8 точки след 2 победи и 2 равенства, като състава също още няма загуба от старта на шампионата, а в изиграните общо 4 мача има положителна голова разлика 5-2. Навън тимът е изиграл 2 двубоя, в които е записал една победа, едно равенство и нито 1 загуба, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя за първенство играчите на Арл са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са отбелязали 7 гола и са инкасирали 3 попадения във вратата си.

Монако - Арл - преки срещи

В последните 2 играни срещи между двата съперника, тимът на Монако е спечелил 1 победа, а Арл също е спечелил 1 среща, при обща голова разлика 2-2. В предишната среща у дома срещу тима на Арл, футболистите на Монако спечелиха с 1-0 през Септември миналата година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Монако е в серия от 2 последователни победи в първенството на Франция, а у дома също има 2 поредни победи.

Тимът на Арл постигна победа с 2-0 у дома над Анже в последната си среща в първенството на Франция, а при гостуванията си записа равенство 1-1 с новака Газелек Аячо в последната си визита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.