Обосновани Футболни Прогнози

Асириска Сьодертале - Трелеборг

1 Август 2012 - 20:00
Асириска Сьодертале
Трелеборг
Прогноза: X2
Коефициент: 1.83
2 - 5
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните отбори на Асириска Сьодертале и Трелеборг от поредния кръг на сезона в Суперетан Лигата на Швеция.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Асириска Сьодертале

Играчите на състава домакин са 12-ти във временното подреждане с актив от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя са успели да вкарат 23 гола в противниковата врата и са допуснали 25 гола в своята врата. На домашна сцена съставът на Асириска Сьодертале има 7 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 11 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 5 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига тимът на Асириска Сьодертале е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали 9 попадения и са им вкарали 13 гола.

Трелеборг

Гостуващият отбор на Трелеборг е на 14-та позиция в таблицата с общ актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 16 срещи има голова разлика 19-24. На чужд терен отборът е изиграл 8 мача до момента, в които има една победа, 1 равенство и 6 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на приемащите го състави и е позволил да му отбележат 15 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига тимът на Трелеборг има записани 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8-7.

Асириска Сьодертале - Трелеборг - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, Асириска Сьодертале не е постигнал нито една победа, а Трелеборг е постигнал 5 успеха, при обща голова разлика 1-10. В предишните 2 срещи у дома с тима на Трелеборг, Домакините от Асириска Сьодертале нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е с 3 последователни поражения в първенството, а на собствения си стадион има поражение в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Трелеборг има успех в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.