Обосновани Футболни Прогнози

Бохемианс - Шелбърн

20 Август 2012 - 21:45
Бохемианс
Шелбърн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на срещата от 22-ия кръг на футболното първенство във Висшата Дивизия на Ирландия между футболистите на Бохемианс и Шелбърн.

Информацията за днешната футболна среща:

Бохемианс

Домакините са 6-ти в таблицата с 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 21 срещи са вкарали 19 гола в противниковата врата и са получили 20 попадения в собствената си мрежа. На домашна сцена Бохс е играл 10 двубоя досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-6.

В предишните си 6 срещи във Висшата Дивизия отборът на Бохс има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 5 получени гола.

Шелбърн

Тимът на гостите от Шелбърн заема 7-мо място във временното класиране със събрани 25 точки от 7 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи има отрицателна голова разлика 25-30. Навън тимът има 10 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата мрежа и е допуснал 13 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача във Висшата Дивизия футболистите на Шелбърн са с 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10-9.

Бохемианс - Шелбърн - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата състава, Бохемианс има 2 успеха, а отбора на Шелбърн е постигнал 3 победи, при обща голова разлика 5-8. В последните 2 срещи у дома с Шелбърн, играчите на Бохемианс са записали 1 победа и 1 загуба - 0-2 в предишното си домакинство през Март.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни загуби в първенството, а на своя стадион записа нулево равенство с Брей Уондърърс в последната си среща.

Тимът на гостите от Шелбърн също е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а като гост записа нулево реми с Корк Сити в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.