Обосновани Футболни Прогнози

Йоребро - Мялби

6 Август 2012 - 20:00
Йоребро
Мялби
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между футболните отбори на Йоребро и Мялби от 18-ия кръг на настоящият шампионат в Алсвенскан Лигата на Швеция. Йоребро приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Мялби.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Йоребро

Домакините се намират на 16-то място в таблицата с актив от 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача имат отрицателна голова разлика 16-28. На своя стадион Йоребро е играл 8 срещи досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Йоребро са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Мялби

Отборът на гостите от Мялби заема 10-та позиция в класирането с 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя има отрицателна голова разлика 19-22. На чужд терен съставът има 8 двубоя досега, в които е записал една победа, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 9-13.

В предишните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига отборът на Мялби има в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 8 получени гола.

Йоребро - Мялби - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата състава, съставът на Йоребро не е записал нито една победа, отбора на Мялби има записани 4 победи, а 1 среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 1-7. В предишните 2 двубоя у дома с Мялби, играчите на Йоребро нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините записа равенство в предишната си среща в първенството на Швеция, а на собствения си терен има загуба в последната си среща.

Отборът на гостите от Мялби е в серия от 2 последователни поражения в Швеция.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.