Обосновани Футболни Прогнози

Навал - Бенфика Б

23 Август 2012 - 22:15
Навал
Бенфика Б
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния сблъсък между футболистите на Навал и Бенфика Б от поредния кръг на първенството в Португалия в турнира Сегунда Лига.

Време е за информацията за предстоящия мач:

Навал

Играчите на домакините са 19-ти в класирането само с 1 записана точка, след 1 равенство и 1 загуба от започването на шампионата, като все още гонят първата си победа, а в изиграните 2 мача имат отрицателна голова разлика 1-3. На своя стадион Ещадио Мунисипал Жозе Бенто Песоа тимът е играл 1 двубой до момента, в който допусна поражение с 1-3 от Санта Клара.

В последните си 6 срещи в Сегунда Лига тимът на Военноморските е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 и получени 8 гола.

Бенфика Б

Гостуващият състав на Бенфика Б е 7-ми във временното подреждане с актив от 4 точки, след една победа и едно равенство, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на първенството, а в изиграните 2 двубоя има голова разлика 6-4. При визитите си тимът е играл 1 двубой, в който постигна успех с 4-2 над Фейрензе.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.