Обосновани Футболни Прогнози

Сейнт Патрикс - Брей Уондърърс

17 Август 2012 - 21:45
Сейнт Патрикс
Брей Уондърърс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на първенството в Ирландия от Висшата Дивизия между отборите на Сейнт Патрикс и Брей Уондърърс.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Сейнт Патрикс

Домакините от Сейнт Патрикс са 4-ти във временното класиране с актив от 32 точки, събрани след 8 победи, 8 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача са вкарали 24 гола в противниковата врата и са инкасирали 13 гола в своята врата. На домашна сцена отборът на Сейнт Патрикс има 8 срещи досега, в които е записал 5 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Светците са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 6-5.

Брей Уондърърс

Гостуващият състав на Брей Уондърърс е 9-ти в таблицата с временното подреждане с 19 точки, постигнати след 4 победи, 7 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 20 двубоя има голова разлика 27-37. На чужд терен съставът има 10 двубоя досега, в които има 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 11-13.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Брей Уондърърс имат в актива си 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, като са вмъкнали на противника си 4 попадения и са им вкарали 8 попадения.

Сейнт Патрикс - Брей Уондърърс - преки срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Сейнт Патрикс е постигнал 4 победи, тима на Брей Уондърърс няма нито 1 победа, а един сблъсък е завършил реми, при обща голова разлика 9-3. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Брей Уондърърс, играчите на Сейнт Патрикс са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Сейнт Патрикс постигна успех в последния си двубой в първенството на Ирландия, а на собствения си стадион допусна загуба в предишната си среща.

Тимът на гостите от Брей Уондърърс е в серия от 3 последователни равенствa в Ирландия.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.