Обосновани Футболни Прогнози

Куресааре - Силамае Калев

18 Август 2012 - 17:00
Куресааре
Силамае Калев
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя между футболистите на Куресааре и Силамае Калев от 24-ия кръг на настоящето първенство в Естония в Мейстрилигата.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Куресааре

Куресааре са 9-ти в класирането с общ актив от 16 точки, след 3 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи имат голова разлика 16-43. Пред своите винаги подкрепящи го фенове тимът на Куресааре е изиграл 9 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е получил 14 попадения във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Жълтите жерави е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 20 гола.

Силамае Калев

Тимът на гостите от Силамае Калев е 4-ти във временното класиране с актив от 32 точки, постигнати след 8 победи, 8 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 23 мача е успял да отбележи 26 гола и е получил 26 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е играл 12 двубоя, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 12-16.

В предишните си 6 официални мача в Мейстрилига играчите на Силамае Калев са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Куресааре - Силамае Калев - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата отбора, Куресааре не е записал нито една победа, Силамае Калев е спечелил 3 успеха, а в 2 мача двата отбора са завършили без да излъчат победител, при общо голово съотношение 3-8. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с състава на Силамае Калев, играчите на Куресааре нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Куресааре има поражение в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен постигна успех в предишния си мач.

Отборът на гостите от Силамае Калев постигна победа в последната си среща в първенството на Естония, а на чужд терен допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.