Обосновани Футболни Прогнози

Блекбърн - Хъл Сити

22 Август 2012 - 21:45
Блекбърн
Хъл Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.20
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой от поредния кръг на сезона в Чемпиъншип на Англия между Блекбърн и Хъл Сити.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Блекбърн

Футболистите на тима домакин се намират на 18-то място в класирането с една спечелена точка от равенството в първия кръг 1-1 при гостуването си на Ипсуич. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели Роувърс все още не е изиграл нито един мач досега през новото първенство.

В предишните си 6 изиграни срещи за първенство футболистите на Роувърс са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 10-4.

Хъл Сити

Съставът на гостите от Хъл Сити е 11-ти в таблицата с актив от 3 точки, след победа на старта на новото първенство с 1-0 у дома над Брайтън. Като гост съставът все още не е изиграл нито един мач до момента през настоящия шампионат.

В предишните си 6 двубоя в Чемпиъншип отборът на Хъл Сити има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 10 и получени 6 гола.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.