Обосновани Футболни Прогнози

КуПС Куопио - Хонка

5 Август 2012 - 18:30
КуПС Куопио
Хонка
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 20-ия кръг на текущият сезон във Вейкауслигата на Финландия между отборите на КуПС Куопио и Хонка.

Факти и данни за днешната среща:

КуПС Куопио

Жълто-черните се намират на 12-та позиция в таблицата с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат голова разлика 21-31. Като домакин съставът на КуПС Куопио е изиграл 10 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-19.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на КуПС Куопио са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Хонка

Тимът на гостите от Хонка е 6-ти във временното подреждане с общ актив от 28 точки, събрани след 8 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи е вкарал 19 гола в противниковата врата и е инкасирал 22 попадения във вратата си. Като гост съставът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига футболистите на Хонка са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-4.

КуПС Куопио - Хонка - директни мачове

В последните 5 срещи между двата отбора, отборът на КуПС Куопио няма записана нито една победа, а отбора на Хонка има спечелени 5 победи, при общо голово съотношение 3-12. В предишните 2 двубоя у дома с Хонка, играчите на КуПС Куопио нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от КуПС Куопио има успех в последния кръг в първенството, а у дома допусна загуба в последния си двубой.

Отборът на гостите има успех в последната си среща в шампионата на Финландия, а при визитите си записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.