Обосновани Футболни Прогнози

Хорсенс - Орхус

27 Август 2012 - 20:00
Хорсенс
Орхус
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 8-ия кръг на първенството в Дания в Суперлигата между футболните отбори на Хорсенс и Орхус.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Хорсенс

Футболистите на Хорсенс са на 8-мо място във временното подреждане със събрани 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 6 срещи са реализирали 7 попадения в противниковата врата и са получили 10 попадения в мрежата си. Пред своите почитатели Хорсенс е играл 3 мача до момента, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 3-10.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига тимът на Хорсенс е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 10 гола.

Орхус

Гостуващият отбор на Орхус е 9-ти в таблицата с временното подреждане с 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 6 мача има голова разлика 5-8. При гостуванията си съставът има 2 двубоя, в които има 2 поредни поражения, реализирал е само един гол във вратата на противниците си и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Орхус са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-8.

Хорсенс - Орхус - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата тима, отборът на Хорсенс е постигнал 2 победи, отбора на Орхус също е спечелил 2 победи, а в една среща двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 двубоя у дома срещу Орхус, футболистите на Хорсенс са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Хорсенс постигна равенство в предишната си среща в Дания, а на собствения си стадион допусна загуба в последният си мач.

Съставът на Орхус е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.