Обосновани Футболни Прогнози

Мьондален - Алта

19 Август 2012 - 19:00
Мьондален
Алта
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между отборите на Мьондален и Алта от 18-ия кръг на настоящето първенство в Норвегия в турнира Адеколиген.

Но нека да разгледаме фактите за днешния сблъсък:

Мьондален

Мьондален заемат 7-мо място в таблицата с 27 точки, постигнати след 7 победи, 6 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат голова разлика 24-27. Като домакин Мьондален има 8 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е получил 10 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Адеколиген съставът на Мьондален има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са записали 11 гола и са получили 8 попадения.

Алта

Съставът на гостите от Алта заема 15-та позиция в класирането с общ актив от 13 точки, натрупани след 2 победи, 7 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя има отрицателна голова разлика 23-34. На чужд терен съставът има 8 мача досега, в които е записал 4 равенства и 4 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 6-17.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Алта имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-15.

Мьондален - Алта - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, отборът на Мьондален е постигнал 2 успеха, а отбора на Алта има постигнати 3 победи, при общо голово съотношение 8-12. В последните 2 срещи на своя стадион срещу отбора на Алта, Домакините от Мьондален имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Мьондален стигна до реми в предишния кръг в шампионата, а на собствения си стадион има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите от Алта постигна победа в последната си среща в първенството на Норвегия, а далеч от дома имат реми в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.