Обосновани Футболни Прогнози

Шелбърн - УК Дъблин

10 Август 2012 - 22:00
Шелбърн
УК Дъблин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе сблъсъка от поредния кръг на първенството в Ирландската Висша Дивизия между тимовете на Шелбърн и УК Дъблин.

Статистиката за днешната среща:

Шелбърн

Играчите на тима домакин са на 6-та позиция в класирането с 25 точки след 7 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача са вкарали 23 гола и са получили 25 попадения в мрежата си. На домашна сцена Шелбърн има 9 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-12.

В предишните си 6 срещи във Висшата Дивизия отборът на Шелбърн е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 10 и получени 8 гола.

УК Дъблин

Гостуващият състав на УК Дъблин е 11-ти в таблицата със събрани 11 точки от 2 победи, 5 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача има отрицателна голова разлика 15-30. Далеч от дома тимът е играл 9 мача до момента, в които има 2 равенства и 7 загуби и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е получил 17 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на УК Дъблин са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали на противника си 2 попадения и са допуснали 7 гола в своята врата.

Шелбърн - УК Дъблин - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, съставът на Шелбърн има 5 успеха, а отбора на УК Дъблин няма нито една победа, при общо голово съотношение 16-3. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на УК Дъблин, Домакините от Шелбърн са постигнали 2 победи през 2005 и 2006 година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Шелбърн постигна нулево равенство като гост на Корк Сити в последната си среща в Ирландия, а у дома допусна поражение с 1-2 от Дрогеда Юнайтед в предишното си домакинство.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а като гост е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.