Обосновани Футболни Прогнози

Генк - Локерен

12 Август 2012 - 19:00
Генк
Локерен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 3-ия кръг на сезона в Белгийската Първа Дивизия между футболните тимове на Генк и Локерен. Генк посрещат на домашния си стадион Кристал Арена противниковия футболен отбор на Локерен.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Генк

Домакините от Генк са 10-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 2 точки, след 2 равни срещи на старта на новото футболно първенство, като в изиграните общо 2 двубоя имат голова разлика 5-5. У дома тимът на Генк е изиграл един мач, в който записа равенство 3-3 със Серкъл Брюж.

В предишните си 6 изиграни срещи за първенство футболистите на Генк са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 15-12.

Локерен

Съставът на гостите от Локерен заема 5-та позиция в класирането с актив от 4 точки, след една победа и 1 равенство, като тима все още е без загуба от старта на първенството, а в изиграните 2 мача е успял да реализира 6 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 4 гола в собствената си врата. При гостуванията си отборът има един двубой досега, в който спечели с 4-2 над Жерминал.

В предишните си 6 двубоя за първенство футболистите на Трицветните са записали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 18-8.

Генк - Локерен - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, тимът на Генк е спечелил 2 победи, отбора на Локерен също има спечелени 2 мача, а една среща е завършила наравно, при общо голово съотношение 9-8. В последните 2 срещи на своя стадион срещу отбора на Локерен, играчите на Генк са постигнали една победа и 1 загуба - 0-1 в последното си домакинство през Февруари.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.