Обосновани Футболни Прогнози

Тотнъм - Уест Бромич

25 Август 2012 - 17:00
Тотнъм
Уест Бромич
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от 2-ия кръг на сезона в Английската Премиършип между отборите на Тотнъм и Уест Бромич. Треньора на домакините Андре Вияш-Боаш извежда на Уайт Харт Лейн своите играчи срещу гостуващия тим на Бромич.

Статистиката за днешния сблъсък:

Тотнъм

Домакините от Тотнъм са 14-ти във временното класиране с нула точки, след загуба на старта с 1-2 при визитата си на Нюкасъл. У дома Тотнъм все още не е изиграл нито един мач досега в новото първенство.

В предишните си 6 изиграни мача за първенство играчите на Шпорите имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 10 попадения и са получили 5 гола в своята мрежа.

Уест Бромич

Съставът на гостите от Уест Бромич е на 4-то място в класирането с общ сбор от 3 точки, след победа от старта с 3-0 у дома над Ливърпул. Това ще бъде първата визита на Бромич през новия шампионат.

В последните си 6 срещи за първенство футболистите на Албирън имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 9 и получени 5 гола.

Тотнъм - Уест Бромич - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, съставът на Тотнъм е спечелил 3 срещи, отбора на Уест Бромич няма нито една победа, а в 2 мача двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 8-4. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Албирън, Шпорите имат 1 победа и едно равенство, като спечелиха с минималното 1-0 предишното си домакинство през Януари тази година.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.