Обосновани Футболни Прогнози

Ланс - Льо Авър

13 Август 2012 - 21:30
Ланс
Льо Авър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе мача от 3-ия кръг на текущият сезон в Лига 2 на Франция между футболните състави на Ланс и Льо Авър.

Информацията за предстоящия мач:

Ланс

Ланс са 13-ти в класирането с 2 точки, след 2 последователни равни срещи на старта на новия сезон, като в изиграните общо 2 двубоя са вкарали 2 гола в противниковата врата и са получили 2 гола в мрежата си. На собствения си терен съставът на Ланс има 1 мач до момента, в който записа равенство 2-2 с Льо Ман.

В предишните си 6 изиграни мача за първенство съставът на Ланс има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-5.

Льо Авър

Гостуващият отбор на Льо Авър е 16-ти в таблицата само с 1 точка, след 1 равенство и 1 загуба от започването на първенството, като все още се стреми към първата си победа, а в изиграните общо 2 двубоя има голова разлика 4-5. Навън тимът е играл 1 мач до момента, в който стигна до равенство 3-3 срещу Гингам.

В последните си 6 изиграни двубоя за първенство футболистите на Льо Авър са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-7.

Ланс - Льо Авър - преки двубои

В последните 2 играни сблъсъка между двата състава, отборът на Ланс е постигнал една победа, отбора на Льо Авър няма записана нито една победа, а в един двубой двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 2-0. В последната среща пред своите фенове с отбора на Льо Авър, играчите на Ланс постигнаха успех с 2-0 през Април тази година.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.